Pouštní ještěr

8. října 2015 v 13:40 | Alfaraptor |  TriStar
Původní název: Desert Lizard

Druh: blíže neidentifikovatelný druh pouštního ještěra

Potrava: zřejmě hmyz a/nebo malí obratlovci

Výška: 4 metry

Délka: 8 metrů

Hmotnost: 5 tun


Charakteristika

Pouštní ještěr je další z mutací studovaných v Oblasti 51.


Picassova oživlá noční můra

Hned na první pohled upoutají oči umístěné atypicky nízko. V tlamě se nachází celkem 28 zubů, 14 v každé čelisti. Po stranách hlavy se nacházejí 2 páry ostnů, v oblasti krku vyrůstají 4 ostny, které má i na zádech. Další dva ostny se nacházejí v oblasti kříže a na ocase. Přední končetiny jsou čtyřprsté, zadní tříprsté. Všechny prsty jsou opatřeny drápy. Tento plaz zřejmě není příliš teritoriální, jelikož sdílí výběh s další mutací zvanou Pouštní Krysa.


Ten obličej může milovat jedině jeho vlastní matka
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám Pouštní ještěr?

Ano 100% (2)
Ne 0% (0)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama